Solid seier i Aquarama! Kristiansand Topphåndball-Charlottenlund. – Kristiansand
Foto: Terje Refsnes

Solid seier i Aquarama! Kristiansand Topphåndball-Charlottenlund.

Etter å ha ledet 20-12 til pause, slår KRS Charlottenlund fra Trondheim 34 – 21 i Aquarama onsdag kveld.

Joakim Larson i farta (foto: Terje Refsnes)

Kampen starter jevnt og etter 15 minutter står det 8 – 8, men inn mot pause drar KRS sakte, men sikkert, i fra. Charlottenlund spilte offensivt i forsvar, og dette gav god plass til vår svenske kjempe på linjen. Joakim Larson bidro jevnt og trutt med skåringer i fra linjen, etter gode innspill fra Sebastian Schultz Hansen. Og Sebastian var ikke bare nest sist på ballen i går. Han satte selv ballen i mål gang etter gang. Joakim endte på åtte mål, mens Sebastian, medberegnet 7-metere, ikke stoppet før han hadde dusinet fullt.

Matija Spikic

Etter pause la Charlottenlund om til 6 – 0 forsvar og fikk i tillegg i gang kontringsspillet sitt. Dette gjorde at stillingen midt i andre omgang var 25 – 20 til KRS. Men derifra og ut var det ingen tvil. KRS vinner med 13 mål mot laget de tapte for i begge oppgjørene i fjor. Matija Spikic blir kåret til vår beste spiller, men det må ha vært i hard konkurranse med de to som allerede er nevnt.

Nå venter ti dager med god trening, før vi skal møte Falk Horten borte. Falk Horten vil gjerne rykke opp til øverste nivå, så kampen blir en viktig test på hvor vi står.

Målscorer i kveld: Sebastian Shultz Hansen 12, Joakim Larson 8, Mathias Christiansen 5, Eric Nicolay Jensen 3, Kristoffer Pedersen 2, Per Martin Almberg 1, Mats Mork 1, Eirik Køpp 1.