Festaften i AQ! – Kristiansand

Festaften i AQ!

I kveldens oppgjør mellom KRS og Sandnes var det knyttet stor spenning til om hvordan KRS sitt fysisk sterke lag kunne knekke koden på Sandnes sitt spill med tempo og lettbeinte teknikere.

Premissene var klare, jo mer man tvinger Sandnes til å bygge opp sitt spill i etablert, kontra med stor fart i ankomst, jo større mulighet for KRS gevinst. En av favorittene, Follo fikk bla erfare tempoet til Sandnes i deres uavgjort kamp nylig.

Gunnar Pettersen og Kjetil Tveit hadde gjort hjemmeleksen, og KRS tok kommando fra start. Matija Spikic stengte i KRS målet, og tok motet fra oppgitte motspillere på flere straffer, samt i situasjoner hvor de kom alene med Matija. Toppnivået til KRS keeperen er av internasjonal standard! Vanskelig å toppe Matija sin prestasjon i kveldens kamp skulle man tro, men det var faktisk en KRS spiller som toppet det hele. Sebastian Schultz Hansen tok fram hele registeret, og ga seg ikke før 16 mål var å føre i protokollen! En fortjent bestemannspremie ble selvsagt tildelt Sebastian.

Det ble en komfortabel seier i AQ i kveld, og man fikk brukt store deler av troppen. KRS har dessverre flere spillere ute med skade for tiden, og spillere som Mathias Christiansen, Håkon Pettersen, Per Martin Almberg og Preben Egeli ville de fleste topplag i 1 div slite med å erstatte. I dagens kamp fikk man se at også Kristoffer Pedersen gikk av banen med smerter i skulderen. Vi krysser fingre og tær for at den fintesterke bakspilleren er tilbake til neste kamp.

Med dagens seier så er man i en gylden posisjon i kampen om opprykket. Det gjenstår kamper mot Stavanger på bortebane og Fold i AQ før man er ved halvspilt serie. Matematikken er enkel, vinner KRS begge kampene så er man i ledelse halvveis! Mye å glede seg til og det vet KRS publikumet i AQ å sette pris på!