Kristiansand Topphåndball-Fold HK, trenerens tanker før kampen – Kristiansand

Kristiansand Topphåndball-Fold HK, trenerens tanker før kampen

Hei håndballvenner!

Vi går nå inn i en periode med tre viktige kamper igjen før julepause. Etter ti seriekamper topper vi for første gang, og det etter fin stigning i spillet i denne måneden. Spesielt de to siste kampene, hjemme mot Sandnes og borte mot Stavanger, har vært solide. Laget har tatt steg i positiv retning i forsvar og i angrep produserer vi mange gode sjanser.

Gunnar Pettersen

Vi mener at den største utviklingen har skjedd som lag. Gruppa virker samlet og veldig innstilt på å løse arbeidsoppgaver. Seks spillere (Køpp, Schulz, Almberg, Christiansen, Pedersen og Larson) har i enkeltkamper scoret åtte mål eller flere, og det er en styrke.

Dessverre er vi inne i en periode med uvanlig mange skader. Håkon P. og Preben E. er langtidsskadet etter kun to kamper hver. Kristoffer P. fikk problemer med skulder i siste kamp og må muligens gjennom ny operasjon. Mats Mork, som har fått et gedigent gjennombrudd i november, er ute med slitte leddbånd. I tillegg har Eirik K. ikke trent denne uka pga. sykdom. Han mener imidlertid at han blir kampklar 😄👍. Dette betyr noen skifter og at andre spillere får muligheten. Joachim er i storform og Jon . R./Nicolay J. har skutt godt fra kant.

Per Martin Almberg

Fold blir den sterkeste motstanderen i Aquarama så langt, så det er en voksen oppgave vi står overfor. Særdeles gode bakspillere i brødrene Jansrud og Christensen på et ellers komplett Fold mannskap.

Gledelig at Almberg er tilbake etter fem uker ute.

God fornøyelse 😄👍👍💪