GPs tanker før kampen mot Follo HK – Kristiansand

GPs tanker før kampen mot Follo HK

Hei håndballvenner!

Da klarte vi delmålet om å lede serien etter halvspilt. Kampen mot Fold ble en ny positiv opplevelse. Spesielt angrepsspillet var imponerende med 38 mål, mens forsvaret satt bra i 1. omgang.

Men det er på lørdag den store testen kommer. Vi tror at den kampen fort kan definere resten av sesongen. Med seier er vi fortsatt i førersetet med to poeng ned til Nøtterøy og tre til Follo.

Gunnar Pettersen

Follo er laget som scorer flest mål i snitt, mens vi slipper inn færrest. Det laget som er best på sin «spesialitet», tror jeg vinner. 

Før sesongen var Follo tippet som vinner av de andre lagene i divisjonen. Det tippet jeg selv også… De har en fin blanding av godt rutinerte spillere og yngre talenter. Playmaker Martin Hansen er en vi må holde et godt øye med. I tillegg har de Lucas Karlson, tidligere Bækkelaget og Sveriges landslag, på samme posisjon. Sander Smestad er den store skytteren i laget, mens Kasper Lothe, duellspiller, kanskje har vært deres mest dominerende spiller så langt. Legger vi til god linje og kanter, så får vi nok å gjøre i forsvar. 😂😂

Vi har fortsatt fire spillere ute, men det har laget håndtert utmerket. Mot Fold er det nok en ny spiller som markerte seg med mange mål. Nicolay Jensen satte personlig scoringsrekord med imponerende sju mål. Trygt å se at Schulz Hansen fortsatt vet hvor målet står og at Køpp er i fin utvikling.

Vi gleder oss til kamp og håper den fine utviklingen i november fortsetter inn i julemåneden.

God fornøyelse! 😄👍

GP