ØIF Arendal Elite-Kristiansand Topphåndball: Vår første kamp i REMA 1000-ligaen 21/22 – Kristiansand

ØIF Arendal Elite-Kristiansand Topphåndball: Vår første kamp i REMA 1000-ligaen 21/22

Endelig begynner alvoret, dette vi har trent for og gledet oss til: REMA 1000-ligaen! Og første motstander er ingen ringere enn ØIF Arendal Elite, et av de siste sesongers dominerende lag.

ØIF Arendal vant nylig mot Randesund i andre runde av NM og skal også ut i kvalifiseringskamp til EHF European Leauge mot polske Gornik Zabrze på søndag. KRS, på sin side, vant onsdag sin andrerundekamp mot Herkules. Det er lagt ut 900 billetter til kampen ØIF Arendal kaller for «Slaget om Sørlandet».

Vi har tatt en prat med trenerteamet og spurt hva de tenker om den kommende kampen mot en av seriefavorittene.

Her er trenernes tanker omkring kampen:

– Onsdag debuterer KRS i REMA 1000-ligaen etter mange års fravær. Vi skal endelig opp mot de beste i Norge og starter med et brak, mot ØIF Arendal på onsdag 1/9. ØIF har vært og er et av Norges tre beste lag, de spiller Europacup i år, men vi skal gi dem kamp om hver eneste ball i Sør Amfi. Dersom ikke stundens alvor tar våre debutanter, skal vi gjøre alt for at dette skal bli en jevn og spennende kamp. Vi gleder oss til endelig å komme i gang med seriespillet og lover å vise Engasjement, Kvalitet, Råskap og Samhold i vår første eliteseriekamp på 16 år!

Vi ønsker gutta lykke til på onsdag og håper det blir en jevn og spennende kamp!