ØIF Arendal ble for tøffe – Kristiansand

ØIF Arendal ble for tøffe

Øyvind Frigstad

Vi holdt følge de første atten minuttene (8-8), men de siste tolv minuttene av omgangen ødela mye, og ØIF gikk til pause med ledelse 17-12. ØIF økte ledelsen i begynnelsen av andre omgang. Halvveis ut i omgangen klarte KRS å redusere ØIFs ledelse til 24-19, men den avstanden holdt seg ut kampen, og ØIF Arendal vant 30-25.

Øyvind Frigstad ble, sammen med Sebastian Schultz Hansen, toppskårer for KRS Topphåndball med fem mål.

Etter kampen uttaler Tobben følgende:

Vi taper dessverre første kamp og vi ødelegger for oss selv de siste åtte minuttene av førsteomgang. Perioden hvor ØIF Arendal går fra 10-9 til 17-12. I tillegg får vi for mange utvisninger, noe som fører til at ØIF rykker i fra. Dette klarer vi aldri å hente inn.

Nå gleder vi oss til vår første hjemmekamp mot Norges beste lag, Elverum.

Billetter til Elverumkampen finner du i vår app eller i vår nettbutikk.

Les mer om kampen i Fædrelandsvennen (abonnenter): Kristiansander stor da KRS fikk bank i lokalderbyet – fvn.no.