Urædd-Kristiansand Topphåndball, NM Senior Menn 3. runde – Kristiansand

Urædd-Kristiansand Topphåndball, NM Senior Menn 3. runde

Tirsdag 7.9. er det klar for ny kamp, tredje runde i NM. Motstander i Porsgrunn er den gamle storheten Urædd.

På 1980- og 90-tallet var det mange spillere som har spilt både for KIF og Urædd, så det er mange bånd mellom de to klubbene. Urædd spiller nå i 2.divisjon, så de burde være en overkommelig motstander, men cup er cup.

Vi har spurt Tobben om hva han tenker om kampen:

Vi drar til Porsgrunn med ønske om å spille en god håndballkamp, med stort engasjement! Holde høyt tempo, vise råskap, spille med kvalitet og få satt et virkelig godt forsvar. Klarer vi dette, skal Urædd være et veldig godt andredivisjonslag for å slå oss. Målsettingen på tirsdag er at vårt samhold skal ta oss til neste runde.

Vi ønsker gutta lykke til i tirsdagens kamp!