Klare for sesongens første hjemmekamp – Kristiansand

Klare for sesongens første hjemmekamp

Lørdag kommer Champions Leaguelaget Elverum på besøk til Aquarama. Vi håper på full hall og god stemning!

Drammen kommer med to seirer, 33-34 borte mot Drammen og 37-24 mot Haslum hjemme, mens vi kommer fra tapet borte mot ØIF Arendal.

Vi har snakket med Tobben og fått hans tanker angående kampen.

– Endelig Eliteseriekamp i Aquarama for KRS Topphåndball, og det mot Elverum, Norges desidert beste lag på herresiden. Vi gleder oss til kamp og ønsker å vise Engasjement og Samhold, selv om det blir tøffe perioder under kampen. Vi kommer til å få gode referanser på hvilket nivå våre prestasjoner må holde, for å få poeng i eliteserien. Vi håper på mange gode opplevelser under kampen og at vi viser Kvalitet i lengre perioder av kampen.

Tobben Evjen

Elverum er en tøff motstander, men vi satser på å gi dem kraftig motstand med et entusiastisk hjemmepublikum i ryggen. Vi trenger den støtten vi kan få, så vi håper flest mulig tar turen til Aquarama på lørdag!

Vi har fremdeles billetter til kampen, de finner du enten i vår webløsning eller i appen vår.