Elverum med jaktlykke i Kristiansand – Kristiansand

Elverum med jaktlykke i Kristiansand

Med godt over 500 på tribunene, var det langt mer stemning i Aquarama enn vi var vant med sist sesong. Elverum kom til Kristiansand for å jakte poeng. Og i begynnelsen av første omgang måtte de virkelig jakte.

(Foto: Borgar Skrede-Holen.)

Elverum tok ledelsen etter to og et halvt minutt, men Erik Köpp utliknet til 1-1 etter tre minutter. Deretter fulgte en periode hvor KRS hadde føringen og ledet en periode med to mål, mye takket være storspill fra Matija Spikic. Men etter elleve minutter utliknet Elverum til 6-6. Deretter fulgte en seksminuttersperiode med spill fram og tilbake uten at noen av lagene klarte å få ballen i mål.

Etter sytten minutt var det Elverum som tok ledelsen 7-6. Elverum tok sakte men sikkert over kontrollen på kampen, og etter at Michal Potoczny reduserte til 9-10 etter 21 minutter, satt Elverum inn et ekstra gir og gikk til pause med ledelse 16-10.

(Foto: Borgar Skrede-Holen)

I andre omgang festet Elverum grepet om kampen med tre mål på tre minutter og nimålsledelse. Eirik Köpp reduserte til 11-19 og åttemålsledelse til Elverum etter tre minutter og 22 sekunder, men nærmere kom aldri KRS Topphåndball. Utover omgangen økte Elverum forspranget. Sebastian Schultz Hansen kom inn og skårte et par kjappe mål i løpet av et minutt (17:44 og 18:38), uten at det hjalp nevneverdig.

Med sju minutter igjen av kampen ledet Elverum med utklassingssifrene 33-17, så bortsett fra de første elleve minuttene av kampen, var det dessverre ingen tvil om hvor poengene skulle gå i denne kampen. Til slutt sto det 21-37 på resultattavla.

Victor Jan Skillhammar fikk bestemannsprisen på KRS Topphåndball.

Les også:

For kampdetaljer, se: Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Elverum | handball.no.