Tap i Drammen – Kristiansand

Tap i Drammen

Det ble tap også i tredje serierunde, denne gangen borte mot Drammen. Hjemmelaget ledet 18-8 til pause, og ved fulltid sto det 36-20.

Vi tok en prat med Tobben etter kampen, her er hans tanker om kampen og seriestarten:

– Vi fikk en skrekkelig start på kampen, Drammen ledet 4-0 etter tre minutter, og vi tok timeout, uten at det ga en ønsket effekt. I stedet for at vi kom inn i kampen, økte Drammen ledelsen til 8-0, før vi fikk vårt første mål. De siste 20 minuttene av første omgang var ganske ok, men vi kommer aldri ordentlig inn i kampen og Drammen vinner med utklassingssifre.

– Vi har hatt en tøff sesongstart, og den har vært en wakeupcall. Det er dette nivået vi hver dag jobber for å komme opp på. Nå har vi hatt tre tøffe kamper, hvor motstanderlagets keepere har blitt kåret til banens beste i alle kampene. Nå har vi en drøy uke med trening, før vi igjen skal møte Elverum i cupen borte 25.9., før vi tar i mot Runar hjemme i Aquarama 29.9. Det blir tøffe kamper begge to!

For kampdetaljer: Kamp, Drammen – Kristiansand Topphåndball | handball.no

Fædrelandsvennens dekning av kampen (abonnent): Sju skrekkelige minutter ødela alt for KRS – ble knust av Drammen – fvn.no