KRS Topphåndball tar i mot Runar – Mosvold & Co spanderer kampbilletter! – Kristiansand

KRS Topphåndball tar i mot Runar – Mosvold & Co spanderer kampbilletter!

Onsdag 29.9. kommer Runar på besøk til Aquarama. Kristiansand Topphåndball feirer gjenåpningen av samfunnet ved å, med hjelp av Mosvold & Co, invitere alle som ønsker det, gratis til kamp!

Mosvold-billett

Endelig har samfunnet åpnet opp igjen og «meteren» er fjernet. Nå kan vi fylle opp Aquarama til siste sete! For å feire gjenåpninga, ønsker vår hovedsponsor Mosvold & Co å invitere Kristiansands befolkning gratis til kampen i Aquarama. Vi har, foreløpig, lagt ut Mosvold-billetter/gratisbilletter i feltene A, B og C.

Oppdatering onsdag 29.9.: Felt A, B og C er nå tilnærmet fulle, vi har derfor åpnet opp for Mosvold-billetter også på felt D og F!

Billettene kan hentes ut på følgende steder:

Web: https://krs.woow.no/#!/match/buy/317
App: https://krs.woow.no/goToAPP?bm=317

Bruk kampanjekoden MOSVOLD for å få tilgang til Mosvold-billettene/fribillettene. Hver bruker kan hente ut inntil seks fribilletter hver. Billettene vil kun være tilgjengelige i app og på web, det er altså ikke mulig å få denne type billetter i døra på kampdag.

Les hva Fædrelandsvennen skriver om saken: Mosvold spanderer billetter til alle som vil på KRS-kamp – fvn.no.

Kampens motstander

Runar Sandefjord ledes av den gamle KIF-kjempen Leif Gautestad, og ligger før onsdagens kamp, på fjerdeplass på tabellen. Det blir nok en tøff kamp, med profiler som Christoffer Rambo og Per Kenny Ekman på laget, får vi nok å bryne oss på.

Runar har tre seirer, Haslum, Sandefjord og Bergen, men røk på et tap mot Kolstad i forrige serierunde. På lørdag slo Runar Nærbø ut av NM, med seier 39-33 etter ekstraomganger hjemme i Runarhallen.

Her er Tobbens tanker omkring Runarkampen:

Onsdag er det Runar som er motstander i AQ. Et rutinert lag, mange gode spillere, med erfaring fra eliteserien gjennom mange år. Skal vi ha mulighet til poeng, MÅ vi være best på Samhold, Engasjement og Råskap. Jo lengre vi klarer dette, desto mer mulighet får vi. Håper dere lager lyd på tribunen, så skal vi lage opplevelser på banen. God kamp!

Neste runde

Allerede neste onsdag, 6.10., er det klart for ny kamp i Aquarama, da er det Sandefjord som kommer på besøk. Sandefjord har, som KRS Topphåndball, hatt et tøft program i starten av sesongen, og står med null poeng etter fire kamper.

Billettene til Sandefjordkampen er allerede lagt ut, du finner dem her:

Web: https://krs.woow.no/#!/match/buy/318
App: https://krs.woow.no/goToAPP?bm=318