Ny seier! – Kristiansand

Ny seier!

KRS Topphåndball gikk seirende ut av dagens oppgjør mot Haslum HK i Nadderud Arena. KRS ledet 13-16 til pause, mens andreomgangen ble en tett affære, med en dramatisk avslutning på kampen. Victor Skillhammar ble matchvinner, da han fastsatte sluttresultatet til 26-27 to minutter før full tid.

Les mer om kampen i Fædrelandsvennen: KRS sikret seier etter dramatisk avslutning – fvn.no (abonnent) eller fra Håndballforbundets live-dekning: Live kamp, Haslum HK – Kristiansand Topphåndball | handball.no.

Her er Tobbens kommentar til kampen:

– En sterk prestasjon av oss i dagens kamp mot Haslum. Vi kjemper, fighter og slåss i 60 minutter. I dag var det Samhold og et voldsomt Engasjement som skaffer oss to poeng. Alle spillerne fortjener ros, det er ikke lett å vinne i Nadderud arena. En vanvittig deilig seier, som blir viktig for oss, når alt skal telles opp til våren!

Allerede til søndag er det ny kamp for gutta, da tar de turen vestover for å spille mot Bergen Håndball.

Neste hjemmekamp er mot Kolstad søndag 24.10. klokka 16:00 i Aquarama. Billettene er allerede lagt ut for salg, du finner dem her: