Nok en borteseier! – Kristiansand

Nok en borteseier!

Etter seksmålstapet hjemme mot Kolstad på onsdag, var det deilig å «reise kjerringa» i dag, med borteseier 28 – 31 over Tønsberg Nøtterøy!

I dag leverte gutta en god førsteomgang og ledet 14-19 til pause. Tønsberg Nøtterøy startet andreomgang godt, og etter ni minutter hadde de nesten hentet inn hele KRS sin ledelse fra første omgang, da de kontret inn 20-21.

Tønsberg Nøtterøy kom også nesten a jour da de, på nok en kontring, reduserte til 25-26 etter ca. 22 minutter. Men derfra og inn hadde KRS relativt god kontroll på kampen, og fastsatte sluttresultatet til 28-31 i kampens sluttsekunder.

Sebastian Schultz Hansen ble toppskårer for KRS med ni mål (sju av dem fra sjumeteren), mens Victor Skillhammar og Tollef Oskar Lindqvist skårte seks mål hver. Victor Skillhammar ble også kåret til banens beste, vi gratulerer!

Les mer om kampen hos Fædrelandsvennen (KRS tilbake på vinnersporet – fvn.no) eller i Håndballforbundets live-dekning av kampen (Kamp, Tønsberg Nøtterøy – Kristiansand Topphåndball | handball.no).

Tobbens tanker om kampen

Her er Tobbens tanker om kampen:

– Vi gjør mye av det vi har avtalt i første omgang: Tett forsvar, vi løper ankomster og setter ballen i mål, og vi klarer oss uten Øyvind Frigstad (ute på grunn av ryggsmerter). Tollef var bra, og laget seks mål fra høyre kant, før han får en overtråkk og er ute av kampen.

Andre omgang blir rotete, det er lite struktur i angrep, Kvaliteten i forsvarsspiller går noe ned og Nøtterøy er bare ett mål bak flere ganger. MEN med vanvittig Samhold klarer vi å avgjøre i de tre-fire siste minuttene, og begge poengene blir med oss på bussen til Kristiansand. Vi er stolte og glade for nok en seier!

Neste hjemmekamp

Neste seriekamp for gutta nå, blir hjemmekampen mot Fjellhammer i Aquarama klokka 16:00 14.11.2021. Billetter til kampen finner du enten på web (https://krs.woow.no/#!/match/buy/32) eller i vår app (https://krs.woow.no/goToAPP?bm=323).