Knepent tap mot Fjellhammer – Kristiansand

Knepent tap mot Fjellhammer

Nok en gang er det førsteomgangen som ødelegger for KRS. Fjellhammer leder 0-3 før KRS får sin første nettkjenning. Til tross for at KRS klarte å kutte ned på Fjellhammers forsprang, ledelsen var på et tidspunkt nede i to må, er det Fjellhammer som dominerer omgangen og går til pause med 11-16 ledelse.

Fjellhammer dominerte også starten på andreomgang, men et lite stykke ut i omgangen våknet KRS. I løpet av sju minutter snudde KRS stillingen fra 13-18 til 18-18. Kort tid etter var også KRS i ledelsen 21-20.

Kampen var jevn fram til stillingen 25-25. Så rykket Fjellhammer fra og ledet 25-27 kort tid før kampslutt. En sterk sluttspurt fra KRS, med utligning til 27-27 elleve sekunder før slutt, ga oss håp om poeng. En straffeskåring fra Fjellhammer i kampens siste sekund, førte imidlertid til at gjestene tok med seg alle poengene hjem.

Her er Tobbens tanker om kampen:

– I nok en jevn kamp, gikk det ikke vår vei i dag. Vi kommer ikke ordentlig i gang, og spiller en for dårlig førsteomgang. Etter pausen får vi opp guts og innsats, spillet flyter bedre, og vi ligner mer på oss selv. Dessverre lager de siste mål på 7m i det tiden er ute. Vi må opp i morgen, og jobbe sammen mot neste helgs bortekamp mot Bækkelaget i Oslo. Det kommer nye sjanser!

Les Fædrelandsvennens dekning av kampen her: Straffe­scoring i siste sekund avgjorde – fvn.no.