Sterk avslutning på andreomgang sikret seier til KRS – Kristiansand

Sterk avslutning på andreomgang sikret seier til KRS

Det virket som om KRS var på fra starten i dag, førsteomgangen var jevn fram til det attende minutt og stillingen 12-12. Så gikk teppet ned, og i løpet av fem minutter skårte Bækkelaget fem mål uten at KRS skårte noen. Femmålsledelsen holdt Bækkelaget resten av omgangen og gikk til pause med ledelse 22-17.

Lagene fulgte hverandre i starten av andreomgang, etter elleve minutter var stillingen 26-21. Så virket det som om KRS satt inn sluttspurten. KRS spiste seg sakte men sikkert innpå, og etter 20 minutter var forspranget redusert til et mål, 29-28.

Nervepirrende avslutning

Etter 24 minutter hadde KRS klart å hente inn Bækkelagets ledelse fra første omgang, og stillingen var 31-31. De siste fem minuttene ble svært nervepirrende, lagene vekslet på å ha føringen i kampen. Bækkelaget utliknet til 35-35 med et halvt minutt igjen å spille. Og etter en time out med 15 sekunder igjen av kampen, skårer Victor Skillhammar i kampens siste sekund, og KRS vinner 36-35!

Les mer om kampen hos Fædrelandsvennen: Følg Bækkelaget-KRS direkte og chat med vår reporter – fvn.no.

Mer detaljer fra kampen finner du i live-dekningen fra Håndballforbundet: Live kamp, Bækkelaget Håndball Elite – Kristiansand Topphåndball | handball.no