Strålende borteseier i Halden! – Kristiansand

Strålende borteseier i Halden!

Vi forventet en tøff og jevn kamp, og det ble det! Halden var, før kampen mot KRS, ubeseiret på hjemmebane og hadde skalpene både til ØIF og Drammen i beltet. Men, det var altså inntil de fikk KRS på besøk.

KRS spilte en god førsteomgang og gikk til pause med tomålsledelse 17-19. Andre omgangen ble en jevn og tøff batalje, men heldigvis klarer KRS å holde på ledelsen, og vinner til slutt 29-30. Eirik Köpp har skåringsformen inne og ble KRS sin toppskårer med ni mål. Mark Van den Beucken hadde sitt ordentlige gjennombrudd i KRS-drakta og noterte seg også for en skåring!

Tobbens oppsummering av kampen

– Nok en jevn kamp, med et fantastisk resultat for oss. Godt gjennomført kamp, mange gode prestasjoner og det endelige gjennombruddet til Mark i KRS-målet. Vi følger kampplanen og alle spillerne leverer Kvalitet, et herlig Engasjement og nok Råskap i forsvarsspillet til at vi tar med oss begge poengene hjem. I dag er vi stolte av Samholdet i gruppa, og gleder oss til en femtimers busstur hjem👍😉

Les mer om kampen I Fædrelandsvennen (+): Sterk borteseier for KRS – fvn.no

Detaljer fra kampen: Live kamp, Halden Topphåndball – Kristiansand Topphåndball | handball.no

Neste søndag (12.12.) er det ny kamp for gutta, hjemme mot Drammen HK. Billetter finner du her:
Web: https://krs.woow.no/#!/match/buy/327
App: https://krs.woow.no/goToAPP?bm=327