Tøff oppgave venter på søndag – Kristiansand

Tøff oppgave venter på søndag

Søndag kommer Drammen HK på besøk til Aquarama. Det blir nok en tøff kamp, men vi håper at det blir en bra kamp av våre gutter, og at vi kanskje kan få med oss poeng fra kampen.

Søndag får vi besøk av Drammen HK og en gammel kjenning, Herman Vildalen. (Les mer om saken hos Fædrelandsvennen(+): Toppsco­reren i Drammen fristes av KRS: – Det trigger meg – fvn.no). Drammen ligger, halvveis i sesongen, på andreplass, kun bak suverene Elverum.

KRS tapte klart, 36-20, i sesongens første møte mellom lagene, men vi satser på at våre gutter nå har blitt bedre vant til nivået i Rema1000-serien, og at helgas kamp blir jevnere enn forrige møte.

Tobbens tanker

Her er Tobbens tanker om halvspilt serie og søndagens kamp mot Drammen:

Da har vi spilt mot alle lagene i eliteserien og mener selv at vi har gjort en bra første halvdel av sesongen. Nå starter siste del av seriespillet og vi begynner mot Drammen i AQ på søndag. Dette blir en test på om vi har nærmet oss dem i løpet av høsten, og om jobben vi holder på med, med hensyn til verdigrunnlag, toppidrettskultur og Samhold har gitt resultater.

Gir vi 100%, gir alt på VÅR hjemmebane, er det muligheter for poeng. Jeg har virkelig tro på en god kamp av oss og Kvalitet i vårt spill. Det er vanskelige tider, men jeg håper vi sees!

Billetter og smittevernstiltak

Billetter til kampen mot Drammen finner du her:
Webhttps://krs.woow.no/#!/match/buy/327
Apphttps://krs.woow.no/goToAPP?bm=327

I Aquarama har vi nå lov til å ha inn 600 tilskuere, fordelt på tre kohorter á 200. Vi vil på de neste to hjemmekampene, Drammen HK søndag 12.12. og Haslum lørdag 18.12., sette opp sperrer gjennom felt B og dele i to kohorter på feltene A, B og C. På «sponsorsiden», vil vi utvide felt E (med deler av felt D og F), slik at det blir en kohort på den siden også.

Vi gjør oppmerksom på at, på grunn av de nye smittevernstiltakene, vil oppgitt seteplass på billetten ikke være gjeldende. Tilskuerne vil bli møtt av koronavakter som viser publikum til sine tilviste plasser. Det kan derfor være lurt å ankomme Aquarama litt tidligere enn vanlig, for å kunne være på plass til avkast. 

Publikum bes også om å benytte munnbind til og fra sine tildelte seter, siden det vil være vanskelig å opprettholde en meters avstand i lokalet. Her er koronainformasjon i fra Håndballforbundet: Ny koronainfo for Håndball-Norge | handball.no.