Drammen ble for sterke! – Kristiansand

Drammen ble for sterke!

Det var lenge en spennende kamp mellom KRS og Drammen i Aquarama i kveld. Bra spill i første omgang og i de ti første minuttene av andreomgangen var imidlertid ikke nok, og Drammen vant til slutt fortjent 28-35.

Bra førsteomgang av KRS

Starten på kampen var jevn. Drammen sto for de to første skåringene, men KRS var raske med å kvittere, og etter fem minutt utliknet KRS på straffe til 3-3. Drammen tok føringen utover i omgangen, men takket være flere gode regninger av Mark Van den Beucken, som fortsatte storspillet fra forrige kamp, kom Drammen ikke mer enn to mål foran.

Etter sytten minutt utliknet KRS til 9-9, igjen mye takket være flere gode redninger av Mark. KRS var inne i en god periode og etter 22 minutter tok de ledelsen 12-11, og tok også over føringa i kampen. Tollef Oskar Lindquist viste seg bra frem i denne perioden, med tre spektakulære skåringer fra sin høyrekant. Avslutninga på omgangen ble jevn, Drammen utliknet til 16-16 rett før pause, men alt i alt en god førsteomgang av våre gutter!

Drammen best i andreomgang

KRS skårte andreomgangs første mål, og lagene fulgte hverandre tett i begynnelsen av omgangen. Etter fem og et halvt minutt, på stillingen 19-20, klarte Drammen å pådra seg to tominuttere. Dessverre klarte ikke KRS å utnytte denne perioden noe, utover å ta inn Drammens ledelse. Drammen hadde føringen på kampen og gikk etter atten minutter opp i en tremålsledelse, 25-28.

Matias Garfield

Med ni minutter igjen av kampen ledet Drammen med fire mål, 25-29. Spørsmålet var om KRS kunne reise seg og komme tilbake i kampen. Dessverre ble de siste minuttene preget av for mange feil og KRS klarte ikke vise fram det gode spillet de hadde vist tidligere i kampen.

Michal Potoczny ble fortjent kåret til KRS’ bestemann i kampen. I tillegg leverte Mark og Tollef gode prestasjoner. Matias Garfield fikk også sin debut i Rema1000-ligaen.

Her kan du finne flere detaljer fra kampen:

Fædrelandsvennen (+): Følg KRS-Drammen og chat med vår reporter – fvn.no

Håndballforbundet: Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Drammen | handball.no

Det var gledelig at så mange publikummere tok turen til Aquarama denne tredje søndag i advent. Vi håper å se mange av dere også i kampen mot Haslum kommende lørdag!

Først venter imidlertid bortekamp mot Sandefjord på onsdag. Vi får håpe at KRS-gutta tar med seg noe av det gode spillet de til tider viste i dag, og sørger for å opprettholde den gode bortestatistikken laget har!