Kristiansand Topphåndball-Bækkelaget Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Kristiansand

Kristiansand Topphåndball-Bækkelaget Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Lørdag klokka 18:00 kommer Bækkelaget til Aquarama for å spille en svært viktig kamp mot KRS Topphåndball. Etter 20 serierunder ligger KRS på 7.plass med 20 poeng, mens Bækkelaget på 8.plass er tre poeng bak. En seier i lørdagens kamp vil sørge for god avstand til plasseringene som gir direkte nedrykk, og være et svært viktig steg mot å nå sluttspillplass i vår debutsesong!

Her er Tobbens tanker omkring lørdagens kamp:

– Vi har kommet godt i gang på nyåret og jeg synes at prestasjonene våre forbedres fra kamp til kamp. Kampen mot Bækkelaget blir nok en jevn kamp, der vi må ta frem Samhold og Engasjement, for at poengene skal bli igjen i Kristiansand.

Vi ønsker å gjenskape forsvars- og målvaktspill fra sist kamp, da Kvaliteten på dette var årsbeste! Og husk: Det er lettere for gutta å ta frem Råskap på banen, dersom dere lager lyd og støtter oss fra tribunen. Velkommen på kamp.

Billetter til kampen finner du her:

– Web: https://krs.woow.no/#!/match/buy/334
– App: https://krs.woow.no/goToAPP?bm=334