Stortap mot Nærbø! – Kristiansand

Stortap mot Nærbø!

Det ble en tøff bortekamp for KRS-guttene. Før kampen skilte det tre poeng mellom sjette og syvendeplassen på tabellen, men i dag var det klasseforskjell på de to lagene.

Tilbake til gamle synder

Fra kampen mot Nærbø i Aquarama 1.12.2021.

Dessverre så det ut til at vi var tilbake til gamle synder (Én ting irriterte KRS-treneren etter seieren: – Tredje kamp på rad det skjer – fvn.no), vi slipper inn for mange mål i førsteomgang! Nærbø tok kontroll på kampen fra avkast, og var raske med å skaffe seg en ledelse. Før det var gått tre minutter ledet hjemmelaget 4-2.

Nærbø beholdt kontrollen og økte ledelsen utover i omgangen. Etter 18:41 var ledelsen økt til seks mål, 13-7. Heldigvis klarte ikke Nærbø å øke ledelsen mer, resten av omgangen vekslet det mellom fire- og femmålsledelse, og hjemmelaget kan gå til pause med en firemålsledelse 19-15.

Skuffende andreomgang

Starten på andreomgangen kunne gi håp. Etter tre minutter hadde KRS redusert vertenes ledelse til tre mål, 21-18. Men i løpet av en treminuttersperiode klarte KRS å pådra seg tre tominuttere og Nærbø benyttet sjansen til å igjen dra i fra og øke ledelsen.

Dessverre fortsatte den negative utviklingen utover i omgangen, etter 24 minutter var Nærbø sin ledelse på ni mål, 36-27, og kampen var i realiteten avgjort og til slutt sto det 39-29 på resultattavla.

Skal man ta med noe positivt fra denne serierunden, må det være at, på grunn av andre resultater, er det fremdeles ni poeng ned til direkte nedrykk. Og med fire runde igjen av serien, er direkte nedrykk nå ikke lenger mulig.

Les mer om kampen

Du kan finne mer informasjon om kampen host håndballforbundet ( Live kamp, Nærbø – Kristiansand Topphåndball | handball.no) eller i Fædrelandsvennens livedekning (+): Følg Nærbø-KRS og chat med vår reporter – fvn.no.

Neste kamp

Lørdag 12. mars kommer Halden Topphåndball på besøk. I høstens oppgjør klarte KRS 29-30 på hjemmebane. Klarer de å gjenta bedriften hjemme i Aquarama?

Billetter til kampen finner du her:

Web: https://krs.woow.no/#!/match/buy/336
App: https://krs.woow.no/goToAPP?bm=336