Viktig kamp i Aquarama på lørdag! – Kristiansand

Viktig kamp i Aquarama på lørdag!

Lørdag kommer Halden til Aquarama til et svært viktig oppgjør for begge lag i kampen om sluttspillplass. I høstens møte stakk KRS av med begge poengene, etter seier 29-30 borte i Halden, noe vi håper kan gjenta seg i Aquarama.

KRS har en tøff avslutning på sesongen. Etter kampen mot Halden denne serierunden, venter Runar og Elverum borte, før ØIF Arendal kommer på besøk til Aquarama i siste serierunde. Så vår beste mulighet for å sanke flere poeng, er nok lørdagens match mot Halden Topphåndball.

Her er hva Tobben tenker om lørdagens kamp:

– Vi gleder oss til kampen mot Halden.

Vi har hatt en god treningsuke og har forberedt oss godt. Det er mye som står på spill med tanke på sluttspillplass for begge lag.

Vi ønsker å levere Kvalitet og Engasjement gjennom hele kampen. Vårt Samhold er vår styrke og det, sammen med Råskap i forsvar, skal hjelpe oss til et godt resultat.

Lykke til på kamp!

Les Fædrelandsvennens forhåndsomtale her (+): – Kampen er som en cupfinale for oss – fvn.no.

Ønsker støtte og hjelp fra publikum

Kampen mot Halden er altså svært viktig for oss på veien mot en eventuell sluttspillplass, så vi trenger all den støtten og hjelpen fra tribunen som vi kan få. Vi håper derfor at så mange som mulig tar turen til Aquarama på lørdag! Billetter til kampen finner du her:
Web: https://krs.woow.no/#!/match/buy/336
App: https://krs.woow.no/goToAPP?bm=336