Klart tap mot Runar Sandefjord – Kristiansand

Klart tap mot Runar Sandefjord

Oppskriften var klar: KRS bør plukke med seg noen flere poeng i løpet av seriens siste runder, for å klare å sikre seg en plass i sluttspillet. Men situasjonen er ikke enkel. I de tre siste serierundene møter KRS Runar Sandefjord og Elverum borte og ØIF Arendal hjemme, så det er ikke hvem som helst man skal prøve å plukke poeng i fra!

Jevn førsteomgang

I motsetning til tidligere, havnet i KRS bakpå allerede fra start. Lagene fulgte hverandre gjennom største delen av omgangen, det var kun helt på slutten at Runar klarte å dra litt fra, og kunne gå til pause med ledelse 17-14. Tidligere i sesongen har KRS levert gode andreomganger, så ingenting var avgjort til pause.

Øyvind Frigstad leverte fire skåringer i første omgang, mens Sebastian Schultz Hansen satte de tre straffene KRS ble tildelt. Michal Potoczny spilte også bra, og noterte seg for fem assist.

Runardominans i andreomgang

Det var Runar som kom best i gang i omgangen og økte etter hvert til en femmålsledelse. Etter elleve minutter var ledelsen økt med ytterligere to mål, og Runar ledet 25-18 og håpet om poeng ble svakere og svakere. Dessverre måtte Øyvind Frigstad gå ut med skade etter ni minutter av andreomgangen.

Runar hadde full kontroll på kampen og vant til slutt 35-26. Toppskårer for KRS ble Sebastian Schultz Hansen med seks mål (fire fra sjumeter), fulgt av Øyvind Frigstad, Eirik Köpp og Joakim Larsson med fire mål hver.

Du kan lese mer om kampen hos Fædrelandsvennen (+): Følg Runar – KRS Topphåndball – fvn.no, eller i håndballforbundets live-dekning: Live kamp, Runar Sandefjord – Kristiansand Topphåndball | handball.no.

Billetter til neste hjemmekamp

Vi har lagt ut billettene til hjemmekampen møt ØIF Arendal lørdag 9.4.2022. Billettene finner du her:

WEB: https://krs.woow.no/#!/match/buy/339
APP: https://krs.woow.no/goToAPP?bm=339