Nærme sensasjon mot Elverum – Kristiansand

Nærme sensasjon mot Elverum

Det var vel få som før kampen hadde troen på at KRS skulle kunne hente hjem poeng fra borteoppgjøret mot den ubeseirede serievinneren Elverum, men etter en nærmest sensasjonell førsteomgang, KRS gikk til pause med ledelse 16-19, var det nok noen som øynet et håp!

Josh Korsvik, Nojus Slimas og Anders Ellingsberg.

Etter at hjemmelaget tok føringen 1-0 og 2-1, var det KRS som tok over føringen og førte omgangen fram til pause. På det meste var ledelsen på sju mål, 9-16 etter 23:22. KRS hang godt med i den første delen av andre omgang og holdt på ledelse lenge. Men etter 14:50 av andre omgang tok Elverum, for første gang siden 2-1, over ledelsen i kampen. KRS klarte å henge på en liten stund, men i kampens siste ti minutter økte Elverum ledelsen og vant til slutt med fem mål, 38-33.

To debutanter

KRS hadde med to debutanter til dagens kamp, de to lokale ungguttene Nojus Slimas og Anders Ellingsberg. Sistnevnte noterte seg også for en skåring.

For mer om kampen, sjekk ut Fædrelandsvennens dekning (+), Følg Elverum-KRS og chat med vår reporter – fvn.no. eller NHF sin livetjeneste, Live kamp, Elverum – Kristiansand Topphåndball | handball.no.

Siste serierunde

Lørdag kommer ØIF Arendal på besøk til Aquarama for siste serierunde. Vi får håpe at KRS kan hente fram noe av det de viste fram mot Elverum, slik at vi kanskje klarer å sikre en plass i sluttspillet. Billettene til lørdagens kamp finner du her:

WEB: https://krs.woow.no/#!/match/buy/339
APP: https://krs.woow.no/goToAPP?bm=339