Uavgjort i første play-offkamp – Kristiansand

Uavgjort i første play-offkamp

Første play-offkamp ble i dag spilt i Aquarama, hvor KRS Topphåndball tok i mot Fjellhammer. Vertene kom best i gang og ledet både 4-1 og 8-4, men omgangen jevnet seg ut, og lagene gikk til pause med 12-12.

KRS førte store deler av andreomgang, men med cirka åtte minutter igjen av kampen, utliknet Fjellhammer til 22-22. KRS klarte å ta føringen to ganger, men Fjellhammer klarte å utlikne resultatet begge gangene, senest 30 sekunder før kampslutt. KRS fikk en siste sjanse til å avgjøre kampen, men skuddet gikk dessverre i stolpen, og kampen endte 24-24.

Les mer om kampen hos Norges Håndballforbund, Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Fjellhammer | handball.no, eller hos Fædrelandsvennen (+), Dramatisk avslutning da KRS rotet bort seieren: – Vi brenner for mange sjanser – fvn.no.

Kampoppsett play-off

Torsdag 21. april  Kristiansand Topphåndball – Fjellhammer
Søndag 24. april  Fjellhammer – Haslum HK
Onsdag 27. april  Haslum HK – Kristiansand Topphåndball
Søndag 1. mai     Fjellhammer – Kristiansand Topphåndball
Onsdag 4. mai     Haslum HK – Fjellhammer
Søndag 8. mai     Kristiansand Topphåndball – Haslum HK