Viktig borteseier for KRS – Kristiansand

Viktig borteseier for KRS

Etter at Haslum slo Fjellhammer på bortebane sist helg, ble dagens kamp viktig for KRS. Med tap mot Haslum, kunne veien videre bli tung.

Det ble en jevn kamp, KRS tok tidlig føringen, og var oppe i en firemålsledelse, 2-6. Haslum spiste seg imidlertid sakte men sikkert innpå. Våre gutter hadde gjennom store deler av omgangen en liten ledelse, men til pause stod det 15-15.

I andre omgang tok igjen KRS føringen på kampen og ledet stort sett med to-tre mål, med ni og et halvt minutt igjen av kampen, satte Øyvind Frigstad inn tremålsledelse 27-30. Resten av kampen ble relativt målfattig, men det var hjemmelaget som stod for de skåringene som kom. Et drøyt minutt før kampslutt, utliknet Haslum til 31-31, og nervene var nok på høyspenn i KRS-leiren. Heldigvis trakk vi i kveld det lengste strået, med 30 sekunder igjen av kampen, satte Joakim Larson inn 31-32, som også ble sluttresultatet.

Med dagens seier, tok KRS over ledelsen i play-offtabellen:

Hentet fra https://www.handball.no/.

Les mer om kampen hos Fædrelandsvennen (+), KRS vant etter noen spennende sluttminutter – fvn.no, eller i Håndballforbundets live-dekning, Live kamp, Haslum HK – Kristiansand Topphåndball | handball.no.