Tap mot Fjellhammer – Kristiansand

Tap mot Fjellhammer

Forutsetningene var klare: Med poeng i dagens bortekamp mot Fjellhammer, ville KRS ha sikret seg plass i neste sesongs Rema 1000-liga. Første oppgjør mellom lagene endte uavgjort 24-24, men etter at Fjellhammer tapte hjemme mot Haslum og KRS vant borte mot samme lag, ville et poeng være nok for Rema 1000-ligakontrakt neste sesong.

Hjemmelaget tok tidlig føringen og holdt på ledelsen, som vekslet mellom to og fire mål, fram til pause, hvor det stod 14-11 i vertenes favør.

Dessverre fortsatte trenden i andreomgang. KRS stod for omgangens to første mål, og reduserte ledelsen til ett mål, 14-13, men så økte Fjellhammer igjen sin ledelse og førte kampen. Tollef Oskar Lindqvist reduserte til ettmålsledelse 23-22 etter 18:26 og et håp ble tent hos gjestene, men nærmere kom dessverre aldri våre gutter. Fjellhammer økte igjen ledelsen sin og kunne kontrollere kampen de siste minuttene inn til seier 28-24.

Nå må vi smøre oss med litt mer tålmodighet før det avgjøres om KRS Topphåndball også spiller i Rema 1000-ligaen neste sesong.

Les mer om kampen hos Fædrelandsvennen (+), KRS kan sikre plassen i Eliteserien. Følg Fjellhammer-KRS her – fvn.no eller på Håndballforbundet sin livedekning, Live kamp, Fjellhammer – Kristiansand Topphåndball | handball.no.