Avgjørende playoff-kamp – Kristiansand

Avgjørende playoff-kamp


Etter at Haslum slo Fjellhammer onsdag kveld, må det en siste kamp til for å få avgjort playoffen og dermed hvem som må ut i kvalifiseringsspill mot Viking Håndball, som onsdag avgjorde playoffen i 1.divisjon i sin favør, om den siste ledige plassen i neste sesongs Rema 1000-liga.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er logo-venstre-utkast-1220-lg.png
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 0805-Kristiansand-Haslum-1024x1024.jpeg

Søndag tar altså KRS Topphåndball i mot Haslum HK til avgjørende playoff-kamp. Premissene er klare: Tar KRS poeng i kampen, er laget klare for neste sesongs Rema 1000-liga, og det er Haslum som må ut i kvallik mot Viking Håndball. Taper KRS kampen, er det altså vi som må ut i kvallik mot Viking om den siste ledige plassen i neste sesongs Rema 1000-liga.

Billetter

Nå håper vi at flest mulig kommer i Aquarama og støtter gutta i kampen mot Haslum! Billetter til søndagens kamp i Aquarama finner du her:

Avgjørende playoff-kamp

Etter at Haslum slo Fjellhammer onsdag kveld, må den en siste kamp til for å avgjøre hvem som må ut i kvalifiseringsspill mot Viking Håndball, som onsdag avgjorde playoffen i 1.divisjon i sin favør.

Søndag tar altså KRS Topphåndball i mot Haslum HK til avgjørende playoffkamp. Premissene er klare. Tar KRS poeng i kampen, er laget klart for neste sesongs Rema 1000-liga, og det er Haslum som må ut i kvallik mot Viking Håndball. Taper KRS, er det altså vi som må ut i kvallik mot Viking om den siste plassen i neste sesongs Rema 1000-liga.

Billetter