Skuffende tap mot Haslum i siste playoff-kamp – Kristiansand

Skuffende tap mot Haslum i siste playoff-kamp

Det var uten tvil en svært viktig kamp for KRS i kveld. Med seier eller uavgjort ville plassen i neste sesongs Rema 1000-liga være sikret. Med tap i kveldens kamp, blir det kvallikkamp, best av tre, mot Viking Håndball, om den siste ledige plassen i kommende sesongs Rema 1000-liga.

Spareskillingsbanken var dagens kampsponsor.

Våre gutter kom svært godt i gang, og ledet med imponerende 15-9 etter drøyt femten minutter av første omgang. Men så sa det stopp i angrep, og våre gutter brukte nesten tretten minutter på å skåre mål nummer seksten, som fastsatte pauseresultatet til 16-15 i vår favør.

Haslum startet andreomgangen, som de avsluttet første. I løpet av de elleve første minuttene snudde de 16-15 til 18-23 og det begynte å se skummelt ut for vårt lag.

Heldigvis så det ut som om våre gutter våknet, og de begynte å spise inn på bortelagets forsprang. Etter tjue minutter reduserte Eirik Köpp til 25 – 26.

Men nok en gang gikk dessverre angrepsspillet til KRS i stå, og Haslum skårte seks mål, før KRS klarte å få ballen i mål igjen. Kampen ender til slutt 26-31, noe som betyr at KRS må ut i kvallikkamper mot Viking håndball om den siste ledige plassen i kommende sesongs Rema 1000-liga.

For mer informasjon om kampen, sjekk ut Fædrelandsvennen (+), Enormt mye står på spill for KRS. Følg kampen direkte her – fvn.no, eller Norges Håndballforbunds live-dekning av kampen, Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Haslum HK | handball.no.