Nye muligheter på søndag! – Kristiansand

Nye muligheter på søndag!

Sandnes var nylig på besøk i Kristiansand og spilte to treningskamper mot oss. Kampene endte med seier til oss, 28-23 og 38-28. Førstkommende søndag er Sandnes tilbake i Aquarama, for tredje serierunde i Rema 1000-ligaen. Klarer våre gutter å følge opp resultatene fra treningskampene?

Tobbens tanker om kampen

Her er Tobbens tanker omkring søndagens kamp:

– Sesongen fortsetter med kamp på søndag mot Sandnes i AQ kl 1800. Vi ønsker, sammen med mye folk på tribunen, og gjøre AQ til vår arena. Samhandlingen på banen bedres for hver uke, Engasjementet er stort for Utvikling og Læring og vi håper at dette gir oss poengene mot Sandnes.

Vi møter et lag som kriger og kjemper for hver ball, spiller veldig offensivt forsvar og løper mye. Vi er godt forberedt, spillerne er klare og skadefrie, og vi gleder oss til ny hjemmekamp i AQ.

Håper å se deg på kamp😉

Søndagens kampsponsor.

Billetter

Billetter til søndagens kamp, finner du her:

Webhttps://krs.woow.no/#!/match/buy/358
Apphttps://krs.woow.no/goToAPP?bm=358