Sandnes fikk med seg poengene fra Aquarama – Kristiansand

Sandnes fikk med seg poengene fra Aquarama

Sandnes hadde valgt KRS som treningskampsmotstander i sesongoppkjøringen og spilte dobbel treningskamp mot oss fredag 26. og lørdag 27.8. Begge kamper endte med komfortable hjemmeseiere, 28-23 og 38-28. Det var dermed lov til å håpe på hjemmeseier også i søndagens kamp.

Bra start på kampen

Første omgang startet som vi hadde håpt, med KRS-dominans. Våre gutter tok føringen fra første stund og hadde god kontroll de først sju-åtte minuttene, og ledet både 6-2, 7-3 og 8-4 i åpningsminuttene. Fra ti minutter og utover omgangen var KRS stort sett føringen med ett eller to mål. Men etter 22:29 tok Sandnes ledelsen i kampen for første gang i kampen, 14-15, og økte sekunder senere til tomålsledelse 14-16.

Derfra og ut fulgte lagene hverandre tett, men med Sandnes stort sett ett mål foran KRS. Sandnes klarte å beholde føringen, til tross for at de fikk to to-minuttere på stillingen 15-16. Heldigvis sørget Pauli Mittun for balanse i regnskapet, da han satt inn 18-18 kun sekunder før omgangen var ferdigspilt og lagene kunne gå til pause med uavgjort

Andre omgang

Lagene fulgte hverandre tett i starten på andre omgang, KRS skårte det første målet, men Sandnes var raske med å kvittere. Etter cirka åtte minutter fikk KRS en tominutter på stillingen 22-23. Sandnes var betydelig bedre til å utnytte overtallsperioden, og vant denne to-null, og etter ti minutter var det Sandnes som hadde tatt over føringen i kampen.

Etter 11:41 gikk KRS på nok en to-minutter, Sasser Sonn fikk sin tredje utvisning, og dermed rødt kort. Sandnes benyttet nok en tominutter til å øke sin ledelse, halvveis i omgangen var bortelaget i føringen 24-28.

Selv om Sandnes, i utgangspunktet, hadde en solid ledelse, ble det en spennende avslutning på kampen. Med seks minutter igjen, var Sandnes sin ledelse redusert til fire mål, 28-32. Det ble imidlertid aldri ordentlig spennende i sluttminuttene, Sandnes kontrollerte inn og vant fortjent 32-35.

Vi skårer mer enn nok mål til at vi skulle ta seieren, i dag var problemet at vi ikke klarte å lukke forsvaret. For flere detaljer fra kampen, sjekk Fædrelandsvennens dekning (+), KRS er i ferd med å rakne her nå – fvn.no, eller NHFs livedekning, Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Sandnes | handball.no.