Solid borteseier mot Bækkelaget – Kristiansand

Solid borteseier mot Bækkelaget

Etter fire serierunder lå dagens motstandere på sjette (Kristiansand Topphåndball) og syvendeplass (Bækkelaget Håndball Elite), med fire poeng hver. Begge de to oppgjørene mellom de to lagene forrige sesong, endte med ettmålsseier til KRS, 35-36 i Oslo og 29-28 hjemme i Aquarama. Så basert på forrige sesongs oppgjør og nåværende tabellsituasjon, burde vi forvente en jevn kamp.

Bra avslutning på først omgang

Hjemmelaget åpnet målkontoen etter cirka to minutter og tok føringen i kampen hjemme i Nordstrand Arena. Først etter tolv minutter var det balanse i regnskapet, da KRS utliknet til 4-4 med Viktor Skillhammar. Til tross for utlikningen, var det Bækkelaget som var i føringen.

Omgangens ti siste minutter var imidlertid KRS sine. Herman Bredal Oftedal sørget, med to kjappe skåringer, at KRS tok over føringen i kampen: Først utlikning han til 9-9 etter 21:42, før han sendte KRS i ledelsen 9-10 etter 22:27. KRS tok over føringen i kampen, og dro også litt i fra mot slutten av omgangen, og kunne gå til pause med ledelse 12-15.

Jevn start på andreomgang

De første fjorten minuttene av omgangen vekslet KRS på å ha en ledelse på tre eller fire mål. Etter 14:22 er ledelsen redusert til to mål, etter at Mads Presterud Ødegård setter inn 22-24 til hjemmelaget.

KRS fortsatte med å ha føringen i kampen, men etter drøye 20 minutter, reduserte Kjartan Johansen til 25-26 for Bækkelaget, og KRS sin ledelse var redusert til ett mål. Vertene reduserte også til 26-27 etter 22 minutter, men derfra og ut, handlet det meste om KRS.

Mål av, Mikkel Sandholm Mortensen, Helgi Hildarson Hoydal og Victor Skillhammar sørget for at KRS gikk fra 26-27 til 26-32 i løpet av kampens siste minutter, og KRS tok en solid borteseier!

Les mer om kampen hos Fædrelandsvennen (+), KRS med knapp ledelse – fvn.no, og i NHFs livedekning, Live kamp, Bækkelaget Håndball Elite – Kristiansand Topphåndball | handball.no.