Kjedelig ettmålstap i Aquarama – Kristiansand
KRS - Follo, Aquarama 20.10.2024. Foto: KRS Topp.

Kjedelig ettmålstap i Aquarama

KRS og de nyopprykkede gjestene fra Follo var á poeng før dagens kamp, med tre seiere hver. Dert var kun målforskjellen som silte, i hjemmelagets favør. Det ble en jevn kamp, men det endte til slutt med et ettmålstap, 35-36.

Hjemmelaget best i førsteomgang

KRS – Follo, Aquarama 20.10.2024. Foto: KRS Topp.

Det ble en jevn start på kampen og lagene fulgte hverandre de første minuttene. I løpet av to små minutter gikk imidlertid gjestene fra 2-2 til 2-5, Nikolai Stabenfeldt Falao sørget for 2-5 etter 07:55. Etter 11:24 var forspranget nesten hentet inn, da Marcus Ekman satte inn 5-6. Vertene lot imidlertid gjestene få lov til å holde på initiativet i kampen. Etter 15 minutter var gjestene igjen oppe i en tremålsledelse, 6-9.

Våre gutter kjempet seg imidlertid sakte med sikkert tilbake i kampen. Etter 22:17 sørget Oliver Hamann-Boeriths for at det igjen var balanse i regnskapet, da han satte inn 12-12. Gjestene ga ikke opp, men det var hjemmelaget som avsluttet omgangen best, og som kunne gå til pause med en ettmålsledelse, 15-14.

Kjedelig ettmålstap

Dagens midtsirkel. Kampsponsorene gir alle bidrag til dagens TV-aksjon.

KRS kom ganske greit i gang med den andreomgangen. Etter 36:29 sørget Marcus Ekman for tomålsledelse, 20-18. Deretter fulgte dessverre en fryktelig periode på drøye to minutt for KRS. Gjestene fra Follo skårte fem mål på rappen etter 36:51, 37:29, 38:17, 38:38 og 39:10 og hadde snudd kampen til 20-23.

Follo holdt på føringen utover omgangen og holdt vertene stort sett to mål bak seg. Etter 49:16 hadde KRS klart å hente inn forspranget, da Trondur Mikkelsen sørget for 29-29. Lagene fulgte hverandre tett, stillingen var uavgjort eller Follo var et lite mål foran. Etter 56 minutter kom målet som kanskje ble avgjørende, da Mikkel Solheim satte inn 31-33 og sørget for tomålsledelse. KRS klarte ikke å hente inn tomålsledelsen i sluttminuttene og det endte med et kjedelig ettmålstap, 35-36.

566 tilskuere så kampen i Aquarama hvor Henrik Øygarden ble toppskårer og kåret til banens best for KRS med elleve mål. For flere detaljer fra kampen, sjekk ut NHF sin livedekning: Live kamp, Kristiansand TH – Follo HK | handball.no.

Ny hjemmekamp på torsdag!

Allerede torsdag er det klart for ny kamp. Da er det Runar som tar turen i fra Sandefjord. Billetter til kampen finner du her: