Klare for åttendedelsfinale i NM! – Kristiansand

Klare for åttendedelsfinale i NM!

I kveld var det klart for tredje runde i NM og våre gutter hadde tatt turen til Hårkollhallen for å møte Nøtterøy håndball. KRS slo, som kjent for de fleste, ut RIL i Sukkevannshallen i forrige runde, mens Nøtterøy slo ut Tønsberg Turn i sin andrerundekamp.

Tollef Oskar Lindqvist ble KRS sin toppskårer med 10 mål.

Det ble aldri ordentlig spennende på Nøtterøy, KRS var tidlig i føringen og leder 2-7 etter drøye ti minutter. KRS hadde få problemer med å beholde føringen i kampen, og kunne gå til pause med en firemålsledelse, 11-15.

Nøtterøy startet de første minuttene av andre omgang best, og reduserte gjestenes ledelse til to mål, 13-15. Men etter fire minutter tok våre gutter over igjen. Etter ti minutter av omgangen sørget Oliver Hamann-Boeriths for en seksmålsledelse, da han satt inn 13-19. Våre gutter økte ledelsen utover omgangen, med snaue åtte minutter igjen av kampen, sørget Eric Nicolay Skonhoft Jensen for at ledelsen var oppe i ti mål, 18-28.

I sluttminuttene var KRS totalt overlegne. Til slutt ble det tolvmålsseier, etter at Kristian Gyberg fastsatte sluttresultatet til 19-31 etter 58:08. Kampens toppskårer ble Tollef Oskar Lindqvist med 10 skåringer.