Continued"/> Storkjøkkenpartner AS – Kristiansand

Storkjøkkenpartner AS er en leverandør av storkjøkkenløsninger for hele Ho-Re-Ka-markedet. De er plassert på Lund i Kristiansand, hvor de arbeider med prosjektering, levering og montering av storkjøkken i alle størrelser, for alle formål.

Storkjøkkenpartner AS er en del av Myhrvold Gruppen, som i mer enn 100 år har tjent kunder i Norge og har utviklet seg til å bli landets klart største leverandør til storkjøkken, supermarked og næringsmiddelindustrien i Norge. I de senere år også med avdelinger i Sverige og Danmark.

Storkjøkkenpartner AS har en lang rekke kvalitetsprodusenter i sin portefølje, blant annet markedslederen Rational Norge AS.

Storkjøkkenpartner AS er en del av en organisasjon på om lag 100 medarbeidere med et høyt innslag av fagfolk i alle ledd, blant annet kokker, fra dagligvarebransjen og industrien. Derfor kan de være meget løsningsorienterte og forstår de utfordringene de kan bistå sine kunder med.

Et velutbygd omfattende teknisk nettverk av egne og spesialopplærte teknikere sikrer deres kunder en rask og effektiv assistanse. Storkjøkkenpartner AS er medlem av BFSN, Bransjeforening For Storkjøkkenleverandører i Norge, samt returselskapet El-Retur. 


Storkjøkkenpartner AS
Skibåsen 33E
4636 Kristiansand
Tlf.: 38 14 95 50
E-post: post@storkjokkenpartner.no