Taxi Sør AS – Kristiansand
Foto: Taxi Sør.

Taxi Sør ble stiftet i Kristiansand i 1992. I dag har selskapet 55 løyvehavere, 86 biler og 150 sjåfører som sammenlagt kjører i snitt 350.000 til 400.000 timer i året. Vi kjører både lokalt men også langdistanser.

I dag kjører vi i Kristiansand, Lillesand, Tvedestrand, Marnardal, Audnedal, Hægebostad, Åseral, Valle/Bykle, Bygland og Evje. 

Vi satser med ny logo, nytt tlf nummer, ny nettside og med nye eiere Oslo Taxi. Oslo Taxi er i dag størst i Oslo, målt i antall passasjerer. I det samarbeidet går vi inn på felles profil, dette vil nå være synlig i bybildet. Flere av våre taxier har blitt omprofilert, vi går nå vekk i fra det gule og over på hvit, rød og blå fargeprofil.

Med ny profil, kommer også nye satsninger. Nytt i år er at Taxi Sør også kan tilby VIP-taxi, dette passer for arrangementer, grupper, bedrifter osv. Vi kan nå stille med helsvarte premium biler og dresskledde sjåfører. Her kan vi sette opp turer som passer for deg eller din bedrift.
For mer info eller tilbud er det bare å ta kontakt.

Skal du bestille taxi, last ned taxifix, eller på tlf 02322.

Når du bestiller taxi i appen taxifix, og legger inn Eurobonusen din kan du opptjene 50 bonuspoeng for hver 100kr man kjører taxi for.

Så husk å last ned taxifix i dag!

For bedrifter som ønsker, er det mulig å se på avtaler – Ta gjerne kontakt!

Hjemmeside: http://www.taxisor.no/
Post-/besøksadresse: 
Taxi Sør AS, Kartheia 5, 4626 Kristiansand

Døgnåpent kundesenter

Tlf: 380 28000 | Epost: booking@taxisor.no

Administrasjonen – virkedager 0800-1600

E-post: post@taxisor.no  

Tlf: 38 10 72 00