Surt tap i Sandefjord – Kristiansand

Surt tap i Sandefjord

Denne Rema 1000-ligasesongen går mot slutten, og ting begynner å falle på plass i begge ender av tabellen. KRS Topp rykker uansett ikke direkte ned, de siste seriekampene handler nå om å kapre ellevteplassen på tabellen, og dermed unngå kvalifiseringskamper mot 1.divisjonslag.

Det begynte å se lovende ut etter seieren over Halden på torsdag. Men etter at Fjellhammer vant sin kamp i går og Sandnes vant sin kamp i dag, burde KRS ha med seg poeng fra dagens bortekamp mot Runar for å ha heng på ellevteplassen.

Jevn førsteomgang

Runar tok føringen fra avkast, men KRS hentet fort inn vertenes ledelse og førte lenge kampen. Våre guttwer hadde flere sjanser til å stikke fra Runar, emn klarte ikke å ta vare på anledningene når de bød seg. Det var hjemmelaget Runar som avsluttet omgangen best, og kunne gå til pause med en tomålsledelse, 20-18.

Svakere andreomgang

Det var hjemmelaget som kom best i gang i andreomgangen og selv om KRS hadde mange muligheter til å hente inn vertenes forsprang, ble for mange muligheter rotet bort på grunn av personlige feil. Da kampuret nærmet seg halvspilt omgang, begynte imidlertid KRS-spillet å sitte bedre og Runar sin ledelse var redusert til et mål, 28-27.

Desserre ville det seg ikke for KRS, det ble dessverre for mange personlige feil og dårlige valg. Runar opparbeidet seg en trygg ledelse som KRS aldri klarte å hente inn. Runar vinner til slutt 38-36, i en kamp KRS brant for mange sjanser til å ta med seg poeng hjem til Kristiansand. Toppskårere for KRS ble Herman Bredal Oftedal, Sasser Sonn og Preben Nord-Varhaug, som alle endte på seks mål. Herman Bredal Oftedal ble i tillegg kåret til KRS sin beste spiller.

For flere detaljer fra kampen, sjekk ut NHF sin livedekning, Live kamp, Runar Sandefjord – Kristiansand Topphåndball | handball.no.

Sandnes neste

Siste hjemmekamp i årets Rema 1000-liga finner, for KRS Topp sin del, sted i Aquarama onsdag 3.4. Da er det Sandnes som kommer på besøk. Kampen kan bli avgjørende i KRS sin kamp for å unngå nedrykkskvalifisering, så vi trenger all den hjelp vi kan få i fra tribunene! Billetter til kampen finner du her: