Greit videre i NM! – Kristiansand
NM andre runde: Randesund IL - KRS Topphåndball Sukkevannshallen 21.8.2024. Foto: KRS Topp.

Greit videre i NM!

KRS Topphåndball sesongåpnet med NM-kamp mot Randesund IL i Sukkevannshallen i kveld. Det ble en grei oppgave for våre gutter, som til slutt kunne reise hjem med en tjuemålsseier.

Hjemmelaget tok ledelsen

Hjemmelaget hadde avkast og stod for kampens første mål. KRS var raske med å utlikne, men Randesund rakk også å lede 2-1 før gjestene tok over og snudde til 2-3 etter snaue to minutter. De neste minuttene styrte KRS det meste og når kampuret passerte ti minutter var stillingen 3-9 i Sukkevannhallen. Andredivisjonslaget Randesund hadde, naturlig nok, lite å stille opp med mot laget fra Rema 1000-ligaen.

Halvveis ut i omgangen hadde KRS opparbeidet seg en åttemålsledelse og ledet 4-12. Etter 22 minutter var passerte ledelsen ti mål da KRS sørget for 5-15 med Oliver Hamann-Boeriths. For KRS ble kampen en fin anledning til å la de fleste spillerne i troppen få godt med spilletid. KRS kontrollerte kampen og kunne gå til pause med en trettenmålsledelse 13-20.

Tollef setter ett av sine mål. Randesund IL – KRS Topphåndball, andre runde NM 21.8.2024. Foto: KRS Topp.

Aldri spennende

RIL hang litt med igjen i starten på den andre omgangen, men etter cirka ti minutter begynte kreftene å ta slutt og divisjonsforskjellen mellom de to lagene begynte å bli synlig igjen. Halvveis ut i omgangen hadde KRS sin ledelse økt til seksten mål, 12-28.

Det siste kvarteret av oppgjøret ble preget av at kampen allerede var avgjort. KRS rullerte godt på laget, og lot spillere som normalt ikke er av de med mest spilletid, få godt med spilletid. Gledelig var det at klubbens yngste spillere markerte seg bra, Aksel Hangeland Paulsen stod bra i mål med en redningsprosent på rundt 45, debutant Sebastian Ramsland Møll fikk bra med spilletid og takket for tilliten med et par skåringer, mens Nojus Slimas ble toppskårer for KRS med sju mål.

Kampen ebbet ut med at Oliver Hamann-Boeriths fastsatte sluttresultatet til 18-38. Nå gleder vi oss til tredje runde!

For flere detaljer fra kampen, sjekk ut NHF sin livedekning: Live kamp, Randesund – Kristiansand Topphåndball | handball.no.

Sesongkort og billetter til hjemmekamper

Det nærmer seg sesongstart i Rema 1000-ligaen. Les mer om lagene i ligaen her: Dette er REMA 1000-ligaen menn 2024/2025 – Norsk Topphåndball (topphandball.no). Vi har lagt sesongkortene ut for salg. Du finner dem her:

Sesongens første hjemmekamp i Rema 1000-ligaen er kampen mot Fjellhammer i Aquarama 15.9. Billetter til kampen finner du her: