Tøft i Drammen – Kristiansand

Tøft i Drammen

Både hjemmelaget Drammen HK og gjestene KRS Topp var ubeseiret før dagens kamp. Drammen lå på andreplass på tabellen, med seks poeng på tre kamper, mens våre gutter var plassert på fjerdeplass, med fire poeng på to kamper. Det ventet tøff motstand i Drammen, men de i de siste oppgjørene mellom lagene, har KRS hatt et vist grep på Drammenslaget. Etter en god åpning på kampen, ble det dessverre tøft i Drammen.

Bra start på kampen

KRS var det klart beste laget i starten av kampen. Gutta tok ledelsen med Tollef Lindqvist etter 45 sekunder og fortsatte med å ha føringen i kampens første minutter. Etter 6:23 var gjestene oppe i en tremålsledelse, etter at Oliver Hamann-Boeriths kontret inn 2-5.

Vertene kom etter hvert mer med i kampen, og da kampuret viste 10:04, var ledelsen redusert til ett mål, etter at Nikolai Nalbant Moe sørget for 5-6 til hjemmelaget. KRS beholdt imidlertid initiativet i kampen og førte med ett eller to mål helt fram til at Drammen utliknet til 9-9 ved Sondre Ovid Skovli etter 18:56.

To minutter senere var Drammen for første gang i ledelsen denne kampen da Emil Magnus Hansson sørget for 10-9. Utover omgangen tok Drammen mer og mer over,- Hjemmelaget begynte å sette sine sjanser, mens gjestene fra Kristiansand slet med å få ballen bak Drammens målvakt. Til pause var stillingen 15-11.

Tungt i andre

Selv om KRS hadde en frisk åpning av den andre omgangen og redusert Drammen sin ledelse til 15-13 i løpet av det første minuttet, var det Drammen som hadde full kontroll og økte jevnt og trutt ledelsen sin utover i omgangen.

Rett etter at de første ti minuttene av omgangen var spilt, var Drammen oppe i en sjumålsledelse, 24-17. Etter 43:52 var stillingen 26-17 og KRS valgte å ta timeout. Timouten så ut til å hjelpe noe, KRS klarte å redusere litt av Drammen sin ledelse. Etter 48:19 sørget Oliver Hamann-Boeriths for å redusere til 26-20, og det var Drammen sin tur til å ta timeout.

Timeouten så ut til å hjelpe hjemmelaget, de tok over føringen i kampen igjen og KRS kom ikke noe nærmere. Drammen hadde etterhvert full kontroll og kjørte over våre gutter i sluttminuttene. Til slutt ble det en timålsseier 34-24 til hjemmelaget.

Loke Brasen ble kåret til KRS sin beste spiller i kampen.

For flere detaljer fra kampen, sjekk vår samarbeidspartner Fædrelandsvennen (+), Klarer KRS å sjokkere topplaget? Følg kampen direkte i livechatten – fvn.no, eller NHFs livedekning fra kampen, Klarer KRS å sjokkere topplaget? Følg kampen direkte i livechatten – fvn.no.

Billetter til neste hjemmekamp

Neste onsdag er det klart for hjemmekamp igjen, da er det Elverum som tar turen til Aquarama. Avkast er 18:30. Billetter til kampen finner du her: