Nytt tap på Jæren – Kristiansand
Nærbø - KRS Topp, Sparebanken Vest Arena 6.10.2014. Foto: KRS Topp.

Nytt tap på Jæren

For andre søndag på rad skulle våre gutter møte Nærbø til kamp i Sparebanken Vest Arena. Forrige søndag var det åttendedelsfinale i NM og Nærbø slo ut KRS Topp, etter å ha vunnet 27-23. I dag var det det Rema 1000-ligakamp og våre gutter ønsket garantert å revansjere NM-exiten fra forrige helg. Slik gikk det dessverre ikke.

Dårlig start på førsteomgang

Nærbø – KRS Topp, Sparebanken Vest Arena 6.10.2014. Foto: KRS Topp.

Hjemmelaget kom best i gang og ledet både 4-1 og 6-2 i første del av kampen. KRS slet med å sette ballen i mål og skårte kun to mål i løpet av omgangens første drøye ti minutter. KRS valgte å ta en timeout, og etter 15:21 hadde KRS nesten klart å hente inn vertenes forsprang, da Tollef Lindqvist satte inn 7-6 fra sjumeteren. KRS var inne i en god periode og Henrik Øygarden kunne utlikne til 7-7 et par minutter senere. Lagen fulgte hverandre så en periode, Lars Eirik Larsen sørget for 10-10 etter 23:19. Så fulgte dessverre en ny dårlig periode for KRS, det var hjemmelaget som avsluttet omgangen best, og kunne gå til pause med en tremålsledelse, 13-10.

Det ville seg ikke

KRS hadde en grei start på andreomgangen og klarte å hente inn Nærbøs tremålsledelse i løpet av de første knappe tre minuttene. Henrik Øygarden sørget for 13-13 etter 32:43. Nærbø tok imidlertid tilbake føringen, og vekslet etter hvert mellom to- og tremålsledelse. KRS klarte å redusere Nærbøs ledelse til kun ett mål etter 46:32, 18-17 ved Henrik Øygarden fra sjumeteren, og 47:36, 19-18 ved Tollef Lindqvist. Nærmere kom dessverre ikke gutta, hjemmelaget var stort sett i føringen med tre eller fire mål resten av omgangen og vant til slutt med tre mål, 28-25.

Marcus Jörgen Ekman ble toppskårer for KRS med sju mål. For flere detaljer fra kampen, sjekk ut vår samarbeidspartner Fædrelandsvennen (+), Følg KRS sin bortekamp direkte – fvn.no og NHF sin livedekning, Live kamp, Nærbø – Kristiansand TH | handball.no.

Neste kamp

Om to uker er det klart for ny hjemmekamp i Aquarama. Da er det nyopprykkede Follo som tar turen til Aquarama. Kampen har avkast 18:00 og du finner billetter til kampen her: