Aksel Hangeland Paulsen blir med videre – Kristiansand
Aksel Langeland Paulsen. Foto: KRS Topp.

Aksel Hangeland Paulsen blir med videre

Det lokale keepertalentet Aksel Hangeland Paulsen, født 2005, har nå signert en kontrakt som gjør han til KRS-spiller de kommende to sesongene.

Aksel Langeland Paulsen. Foto: KRS Topp.

Aksel signerte sin første kontrakt med KRS i september i fjor og rakk å vise seg frem både i NM og i Rema 1000-ligaen. Spesielt imponerte han i NM-kampen borte mot Bergsøy. Aksel ble dessverre skadet i kampen mot Elverum i mars, men skal være tilbake for fullt i løpet av juni, dersom alt går som planlagt.

Vi er selvfølgelig strålende fornøyde med at Aksel nå forlenger med klubben vår og vi stilte han et par spørsmål i forbindelse med at han signerte den nye kontrakten.

Hva er årsaken til at du nå forlenger med KRS Topp?
– Jeg ser på dette som en stor sjanse for meg til å utvikle meg videre. Jeg har allerede tatt store steg i løpet av den første sesongen jeg har vært i klubben. I tillegg er det optimalt for meg å spille for KRS siden jeg allerede er i byen og skal starte opp med studier på UIA fra høsten.

Hvilke ambisjoner har du?
– I første omgang ønsker jeg å spille meg inn på KRS-laget og siden etablere meg som førstekeeper i klubben. På lang sikt har jeg ambisjoner om å spille for landslaget. Det å spille i Bundesligaen og i Champions League er også to store drømmer jeg har.

I forbindelse med signeringen uttaler Victor Skillhammar følgende:
– Aksel er en spiller som vil opp og fram. Vi så i kampen mot Bergsøy at han innehar et svært høyt toppnivå, til tross for liten erfaring med seniorhåndball, han er blant annet svært god på kampforberedelser. Jeg ser fram til å være med på å utvikle Aksels håndballtalent videre!