Anders Lynge Hansen ferdig etter sesongen – Kristiansand
Anders Lynge Hansen. Foto: KRS TOPP.

Anders Lynge Hansen ferdig etter sesongen

Det har i dag blitt kjent at Anders Lynge Hansen gir seg etter to sesonger i KRS Topphåndball. Den danske målvakten forlater klubben etter ferdigspilt sesong.

I forbindelse med at nyheten ble kjent, uttaler Anders følgende til krstopp.no:
– Jeg har haft den skønneste tid i Kristiansand. Jeg har fået nogle fantastiske venskaber og mødt en masse spændende mennesker. Folk i og omkring klubben har gjort og gør en stor forskel i dagligdagen, og deres arbejde bag kulisserne får det hele til at løbe rundt. Final8 i fjoråret og igen i år er minder, jeg værdsætter meget og altid vil tænke tilbage på med et smil. Jeg glæder mig til at afslutte sæsonen på bedst mulig vis med holdet, og derefter glæder jeg med til de nye udfordringer, som venter mig. 

Se også Fædrelandsvennen: https://www.fvn.no/sport/i/7dMlG9/nyhetsstudio-sport?pinnedEntry=363413.