Billetter til alle enkeltkampene i Final8 er sluppet – Kristiansand
Final8. Foto/illustrasjon: Final8.

Billetter til alle enkeltkampene i Final8 er sluppet

Billetter til alle enkeltkampene i Final8 er nå klare for kjøp. Billettene er tilgjengelige i Final8-appen og på nettsiden.

Finaleklubbene har nå fått alle billettene de trenger. Derfor er det på tide å slippe av resten av billettene til Norges nye håndballfest Final8. Dette betyr at publikum nå kan «plukke og mikse» billetter etter eget ønske. Billettene er tilgjengelige i Final8-appen og på nettsiden final8.woow.no.

Se Final8-kampene sammen med dine klubbvenner

Dersom du heier på et av semifinalelagene og vil sikre deg billetter i samme område som dine klubbevenner, trenger du en kampanjekode. Alle klubber har fått beskjed om hvilken kampanjekode som gjelder for sitt lag. Du trenger kampanjekoden for å bli plassert sammen med dine klubbvenner. Sørg derfor for å få tak i denne koden før du kjøper billetter.

Hotell i Arendal

Final8 er et høydepunkt for mange håndballinteresserte. Mange ønsker å tilbringe hele eller deler av helgen i Arendal. Det har den siste tiden vært krevende å finne ledige hotellrom i byen ettersom disse i stor grad har vært reservert til store grupper som kommer til Arendal under Final8.

I midten av januar vil imidlertid mange av reserversjonene bli løst opp. Da blir det mulig å få tak i ledige hotellrom for de som er raske.

Kampanjekoder:

Solaf8 (velg/søk seksjon A1)
Byåsenf8 (velg/søk seksjon B1)
Vipersf8 (velg/søk seksjon B2)
Storhamarf8 (velg/søk seksjon B3)
Elverumf8 (velg/søk seksjon A1)
Krsf8 (velg/søk seksjon B1)
Arendalf8 (velg/søk seksjon B2)
Kolstadf8 (velg/søk seksjon B3)

Kontakt Grete Skindlo for spørsmål
Mobil: 951 13 284
E-post: grete@final8.no