Bra førsteomgang i Arendal – andreomgangen ødela – Kristiansand
Illustrasjonsfoto: ØIF Arendal - KRS Topp 21.12.2022. Foto: KRS TOPP.

Bra førsteomgang i Arendal – andreomgangen ødela

Det var duket for nok et lokaloppgjør da våre gutter tok turen til Arendal og Sør Amfi for kamp mot ØIF Arendal. Ut i fra tabellplasseringen, burde dette bli plankekjøring for hjemmelaget, men gjestene fra Kristiansand ønsket seg poeng.

Bra start på kampen

Det var gjestene fra Kristiansand som kom best i gang i dagens oppgjør. Bjarni Í Selvindi sørget for 0-1, 0-2 og 1-3 i løpet av kampens første fire minutter. KRS Topp beholdt føringen utover i omgangen, og etter 13:17 sørget Henrik Øygarden for tremålsledelse 5-8. Så fulgte dessverre en periode på over seks minutter hvor våre gutter ikke klarte å fallen i mål. Dette utnyttet hjemmelaget, og snudde kampen i sin favør.

Våre gutter kjempet seg tilbake, og med drøye sju minutter igjen av omgangen, var stillingen 10-10, og vi var tilbake til utgangspunktet. Det ble en jevn avslutning på omgangen, men med hjemmelaget i føringen. Til slutt kunne lagene gå til pause med ledelse 13-12 til ØIF Arendal.

ØIF Arendal suverene i andreomgangen

Dessverre ble det ingen spennende andreomgang i Arendal. ØIF Arendal hadde mer eller mindre full kontroll, og kontrollerte kampen inn til to poeng. Hjemmelaget lykkes med det de prøvde på, og vant til slutt med ti mål, 33-23. Oliver Hamann-Boeriths ble kåret til KRS Topp sin beste spiller. Samme spiller ble, sammen med Bjarni Í Selvindi og Helgi Hildarson Hoydal toppskårere for KRS Topp med fem mål hver.

For flere detaljer fra kampen, sjekk ut vår samarbeidspartner Fædrelandsvennen (+), Kan KRS tukte storebror? Følg lokalderbyet direkte fra klokka 17.00 – fvn.no, eller NHF sin livedekning, Live kamp, ØIF Arendal Elite – Kristiansand Topphåndball | handball.no.