Dobbel treningkamp mot Runar – Kristiansand
Treningskamp KRS Topphåndball - Runar, Odderneshallen 28.1.2023. Foto: Kristiansand Topphåndball.

Dobbel treningkamp mot Runar

Mesterskapspausen er snart over i herrenes Rema 1000-liga, i uken som kommer, starter serien opp igjen. KRS Topphånadball benyttet denne helgen anledningen til å spille dobbelt treningkamp mot Runar. Lørdag møttes de to lagene i Odderneshallen, mens søndagens oppgjør ble spilt i Aquarama.

Treningskamp KRS Topphåndball – Runar, Odderneshallen 28.1.2023. Foto: Kristiansand Topphåndball.
Treningskamp KRS Topphåndball – Runar, Aquarama 29.1.2023. Foto: Kristiansand Topphåndball.

I lørdagens kamp tapte våre gutter 29-37, etter å ha ledet til pause, 18-16. Det samme skjer også i søndagens kamp, etter å ha ledet 14-13 til pause, ender det med tap 24-31.

Her er Tobbens tanker rundt de to treningkampene:

«I helgen var Runar på besøk i Kistiansand og vi fikk to gode treningskamper.

Vi har fortsatt skader i laget og flere spillere fikk begrenset eller ingen spilletid i disse to treningskampene. Dette på grunn av opptrening frem mot seriekamp kommende helg.

Lørdag startet vi godt og ledet til pause med to mål. Vi jobbet godt og fikk satt hverandre opp i gode situasjoner, vi klarte å skape overtall og laget mål på sjansene våre. 

I andreomgang gikk det meste galt, lite samhandling og mange slitne gutter gjorde at vi tapte kampen med ti mål. Runar var gode og vi fikk oss god læring med tanke på hvordan vi skal fremstå som lag.

Søndagens kamp ble en mye bedre gjennomført kamp for oss, selv om vi hadde enda færre spillere tilgjengelig. Vi holdt følge med Runar i 50 min og var da likt. Ble tap med sju mål, men vi er godt fornøyd med de 50 første minuttene. Nå har vi en uke igjen med trening, før seriespillet starter opp igjen på søndag. Takk til Runar for besøket.»

Billetter til søndagens kamp mot Drammen HK finner du her:
– Webhttps://krs.woow.no/#!/match/buy/370
– Apphttps://krs.woow.no/goToAPP?bm=370