Endelig sesongstart – Kristiansand
Kristiansand Topphåndball - Fjellhammer 25.3.2023. Foto: KRS Topp.

Endelig sesongstart

Etter at Kolstad og ØIF Arendal Elite «tjuvstartet» årets Rema 1000-liga med å spille uavgjort 33-33 sist helg, skal endelig de andre lagene i ilden denne helga. Lørdag kastes sesongen i gang for KRS Topphåndball, med bortekamp mot Fjellhammer.

Vi fikk en liten prat med trenerne dagen før nesa vendes mot øst, og kampen mot Fjellhammer. Vi pratet både om hva de tenker om årets sesong, men også spesifikt hva de tenker om lørdagens kamp.

Rema 1000-ligaen 2023/24

Sist sesong var en veldig positiv opplevelse for laget og klubben. Trenerne gleder seg til å komme i gang med årets sesong, men er spente på hva årets utgave av KRS Topphåndball kan vise frem i Rema 1000-ligaen.

– Vi har en ung spillergruppe, med en fin blanding av lokale spillere og spillere som kommer uten i fra. Vi ønsker å fremstå som et lag som fighter for hverandre, et lag hvor spillerne spiller med godt humør og masse engasjement.

Videre forteller Victor og Robin oss at kameratskap og profesjonalitet skal være to verdier som skal kjennetegne årets KRS-lag.

Årets målsetting er, som i fjor, å sikre en sluttspillplass i Rema 1000-ligaen. – I fjor var vi med i Final 8 og hadde en fantastisk opplevelse. Det hadde vært utrolig for klubben om vi hadde klart å gjenskap disse prestasjonene også i årets sesong, sier trenerne.

Fjellhammer – KRS Topphåndball

Illustrasjon: NTH.

– Etter en lang oppkjøring, som har inneholdt skader, varierende prestasjoner og knallhardt arbeid, er det en spent gjeng som gleder seg til lørdagens serieåpning! Vi ser stor glede i spillergruppa og gleder oss veldig til å få spille i en ny, og i følge ryktene, fullsatt Fjellhammer Arena, forteller Robin og Victor.

– Vi ser for oss en tett og jevn kamp, som sannsynligvis, som de fleste kampene mellom de to lagene, blir avgjort i kampens sluttminutter.

Vi gleder oss til å møte Köpp igjen, som også tror at det blir en jevn kamp: Til Norsk Topphåndball uttaler han at «Kristiansand og Loke er en tøff start for oss.» I motsetning til oss, tror imidlertid Eirik at Fjellhammer tar hjem seieren. Du kan lese hele intervjuet med Köpp her: KØPP: – Klubben står foran en ny tidsregning – Norsk Topphåndball (topphandball.no).

Loke Peter Brasen. Foto: KRS Topp.

Det blir, selvfølgelig, også en spesiell opplevelse for vår nye målvakt Loke, som hadde to sesonger i Fjellhammer, før han ble KRS-spiller tidligere i år. Også Loke har blitt intervjuet av Norsk Topphåndball før lørdagens kamp, du kan lese intervjuet her: BRASEN: – En lille gave for oss, men jeg er nervøs – Norsk Topphåndball (topphandball.no).

KRS Topphåndball stiller md tre debutanter til lørdagens kamp: Bjarni Í Selvindi, Henrik Øygarden og nevnte Loke Brasen. Kampen ser du her: Fjellhammer | TV 2 Play.