Eric Nicolay Skonhoft Jensen forlenger med KRS! – Kristiansand
Eric Nicolay Skonhoft Jensen. Foto: KRS Topp.

Eric Nicolay Skonhoft Jensen forlenger med KRS!

Eric Nicolay Skonhoft Jensen har signert kontrakt som gjør han til KRS-spiller for ytterligere to sesonger.

I forbindelse med kontraktsforlengelsen, uttaler Nico følgende:
– Jeg er veldig glad for å signere en ny toårskontrakt med denne klubben. Dette er en god klubb for meg å utvikle meg videre på veien mot å nå mine mål som håndballspiller. Dette er det riktige for meg som Kristiansandsgutt, med tanke på å få spille i den øverste divisjonen i min egen hjemby.

Victor uttaler følgende i forbindelse med kontraktsigneringen:
– Jeg er veldig glad for å få ha med Nico på laget i to sesonger til. I og med signeringen av Nico, står vi med en sterk duo på venstreving også de neste to sesongene. Nico er en kulturbærer og har vært i klubben siden vi startet opp. Av Nico får vi alltid 100%, uansett hva det gjelder.