Fikk håndballeksjon av Kolstad – Kristiansand
KRS Topphåndball - Kolstad 18.2.2024. Foto: Helge N. Olsen.

Fikk håndballeksjon av Kolstad

Dagens kamp mellom KRS Topphåndball og Kolstad skulle, ut i fra tabellplasseringene, bli en enkel match for serielederne. Men kampen måtte uansett spilles.

KRS Topphåndball – Kolstad 18.2.2024. Foto: Helge N. Olsen.

Det var KRS som åpnet skåringskontoen i kveld, da de gikk opp til 1-0 ved Tollef Lindqvist etter 36 sekunder. De første åtte-ni minuttene var rimelig jevne, men så fulgte en femminutters periode, hvor Kolstad gikk fra 3-4 til 3-9. Hjemmelaget klarte aldri å tette dette forspranget, selv om de nærmet seg litt. Kolstad var også det beste laget mot slutten av omgangen, og kunne til slutt gå til pause med en timålsledelse, 11-21.

Andreomgangen ble en målrik affære, hele 41 mål ble skåret, 20 til KRS og 21 til Kolstad, slik at sluttresultatet ble 31-42 i gjestenes favør. Helgi Hildarson Hoydal ble toppskårer for KRS med seks nettkjenninger.

For flere detaljer fra kampen, sjekk ut vår samarbeidspartner Fædrelandsvennen(+), KRS fikk bank av stjernegalleriet: – For mange feil – fvn.no og Verdens­stjer­nen møtte svoge­ren til duell: – Veldig artig – fvn.no, og livedekningen fra Norges Håndballforbund, Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Kolstad | handball.no.