Forlenger med KRS! – Kristiansand
Preben Nord-Varhaug og Anders Ellingsberg. Foto: KRS Topp.

Forlenger med KRS!

Anders Ellingsberg og Preben Nord-Varhaug forlenger sine kontrakter med KRS Topphåndball. Anders Ellingsberg forlenger sin kontrakt med tre sesonger, mens Preben Nord-Varhaug blir, foreløpig, med ytterligere en sesong.

Fornøyde spillere

Anders Ellingsberg. Foto: KRS Topp.

Anders Ellingsberg er svært fornøyd med kontraktsforlengelsen. Han har trivdes veldig godt i Kristiansand Topphåndballen de første to sesongene han har vært i klubben. Han blir nå med videre ytterligere tre sesonger. Dette gjør han fordi han ønsker å fortette utviklinga her i Kristiansand. Han synes også at det er kjempegøy å spille topphåndball lokalt i Kristiansand. Nå håper Anders på at han vil ta ytterligere steg i tiden som kommer.

Preben har også i utgangspunktet en toårskontrakt, som nå forlenges med ytterligere en sesong. Preben har vært med på oppturen med Nærbø. Han kjenner igjen mye fra tiden sin i Nærbø i KRS Topphåndball, både det gode kameratskapet i spillergruppa og, ikke minst, treningsviljen hos gutta. Han mener at KRS er en spennende klubb med stort potensial, det gjør det enkelt å forlenge kontrakten.

Fornøyd trener

Preben Nord-Varhaug. Foto: KRS Topp.

«Anders er en ung, lovende lokal spiller med stort potensiale», sier Victor og fortsetter: «Jeg tror Anders kan bli en viktig bidragsyter i KRS i tiden som kommer, men han trenger å bygge litt mer muskler.» Victor er glad for at Anders nå har forlenget kontrakten med klubben, siden han er en spiller som allerede bidrar godt for klubben. «Dersom utvikling fortsetter, kommer Anders til å bidra enda mer, og han har også muligheten til å bli en skytter vi behøver på dette laget», avslutter Victor.

Victor er også glad for at Preben har forlenget med KRS: «Preben står for fine verdier, kontinuitet og er en spiller med full innsats på alle treninger.» Victor fortsetter: «Preben er også en klok spiller som burde ta mer for seg, både på trening og i kamp.» Det var derfor lett å forlenge kontrakten med Preben.

Sammen med Øyvind Frigstad, utgjør Anders og Preben vår gruppe av venstrehendte bakspillere. Det er en kjempefin gruppe, hvor de tre spillerne utfyller hverandre godt.