G20-gutta møtte overmakta – Kristiansand

G20-gutta møtte overmakta

G20-laget til KRS Topphåndball er en fin blanding av gutter fra egne rekker, Våg, Fløy og AK28. På veien til dagens kvartfinale i NM, har våre gutter slått ut Linderud/Linje 5 og Elverum (i åttendedelsfinalen). Dagens motstander i kvartfinalen, var Nærbø, som har vunnet G20-NM to ganger de siste årene, og de stilte også med flere spillere som er i a-lagstroppen til Nærbø.

Kristiansand Topphåndball sørget for kampens første mål, men så sto Nærbø for de fem neste målene. Nærbø var et ordentlig godt lag, og hadde full kontroll på dagens kamp. Mot slutten av første omgang hadde KRS en god periode, og klarte å redusere bortelagets ledelse til fire mål ved flere anledninger. Mot slutten av omgangen dro gjestene igjen litt i fra, og kunne gå til pause med seksmålsledelse, 13-19.

Gjesten hadde også full kontroll på kampen i andreomgang, etter cirka ti minutter var ledelsen økt til ti mål. Våre gutter klarer å redusere Nærbø sin ledelse noe, men gjestene øker igjen på i slutten av omgangen, og vinner til slutt med tretten mål, 28-41.

Kristian Gyberg skårer ett av sine sju mål.

Toppskårere for KRS Topphåndball ble Anders Ellingsberg med ni mål og Kristian Gyberg med sju. Vi takker Nærbø for kampen, og ønsker dem lykke til videre i NM!

For mer informasjon om kampen, sjekk NHFs livedekning: Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Nærbø | handball.no.