Greit videre i NM – Kristiansand
Seieren er sikret! NM 3.runde: Sandefjord - KRS Topphåndball 13.9.2023. Foto: KRS Topp.

Greit videre i NM

KRS Topphåndball reiste i dag til Sandefjord for tredjerundekamp i NM. Sandefjord, som til daglig spiller i 1. divisjon, ble for lette mot våre gutter, som kunne reise hjem med seier 24-37, etter at Sandefjord hadde hengt godt med i første omgang og det sto 16-19 til pause.

Etter at Sandefjord puttet kveldens først mål, utliknet KS raskt og tok over føringen i kampen. Ledelsen økte utover i omgangen, og etter drøye 25 minutter, var bortelaget oppe i en seksmålsledelse, 11-17. Hjemmelaget var imidlertid effektive, og kuttet ned på gjestene ledelse inn mot pausen.

Sandefjord hang med de seks, sju først minuttene av andre omgang, men så tok gjestene fra Kristiansand over og kontrollerte mer eller mindre inn til en trettenmålsseier, 24-37. Toppskårer for KRS Topphåndball ble Tollef Oskar Lindqvist med åtte mål, fulgt av Sebastian Schultz Hansen og Henrik Øygarden som satte fem hver. Elleve av KRS sine spillere tegnet seg på scoringslista.